Bespaar 15% op kaartjes voor het Noordzee Oceanarium

Verblijf in een vakantiehuisje van Feriepartner en krijg korting op toegang tot het leven van een wetenschapper op de bodem van de Noordzee. Je krijgt zeehonden van dichtbij te zien en je kunt je vergapen aan de indrukwekkende haaien van het grootste aquarium van Noord-Europa.
Zoek vakantiewoning
Feriepartner Danmark
Filter
Afstand tot het strand in meters
  • Zwembad
  • Whirlpool

Slaapkamers

Badkamer

Zoeken op Huis-ID. / Adresse

Op de bodem van de Noordzee is heel veel leven.

Duik onder het oppervlak en ontdek een spannend, vreemd en spectaculair universum met vissen die groot en klein, kleurrijk en niet zo kleurrijk en vriendelijk en kwaadaardig zijn.

Het Nordzee Oceanarium biedt veel spannende en leerzame avonturen.

Ga mee met een rondrit over de bodem van de Noordzee, kom in aanraking met een soort vis waar je nog nooit van hebt gehoord, kruip over het dek van een treiler en vang krabben met je blote handen.

Zeven bestemmingen

Ga in het grootste oceanarium op expeditie naar zeven verschillende bestemmingen en kom aan land, op zee en in de diepste diepten van de Noordzee.

Elke bestemming, met een eigen aquarium, is een representatie van de verschillende levensvormen op de bodem van de gigantische oceaan, en je leert onderweg vele speciale soorten kennen: van maanvis tot heek, zeehonden tot de stekelrog en van de grijze haai tot de zeeduivel.

Kom meer te weten over het leven op een vissersboot en kruip rond in het wrak van een treiler, waar je te allen tijde op je hoede moet zijn voor de angstaanjagende diepte van de zee, wilde katvissen en gigantische zeepaling.

Ga met ons mee op een trip naar het diepste gedeelte van de Noordzee en ervaar het duister en de verpletterende waterdruk op 725 meter diepte; omstandigheden waarin alleen garnalen en kreeften zich lekker voelen.

De expeditie komt ook langs het zeehondengedeelte van het Oceanarium, waar je kennis kunt maken met de nieuwsgierige, watervlugge zeehonden van Limfjord en van dichtbij van hun speelse capriolen kunt genieten. We weten zeker dat het lastig wordt om je ogen van de schattige dieren af te halen in de tunnel aan de bodem van de watertank.

Doe mee aan voedertijd

Bekijk het voeden van de vele vissen in de grote tank van dichtbij. Deze tank heeft een inhoud van 4,5 miljoen liter water.

Het is prachtig om te zien hoe de vissen nieuwsgierig rond de duikers heen zwermen, en je kunt dit perfect volgen via het grote raam in het Oceanarium, of via de onderwatercamera van de duiker, waarvan je de prachtigste detailopnames krijgt te zien.

Voedertijd is je kans om kennis te maken met de gigantische en excentrieke maanvis, scholen makrelen, de pijlsnelle haringen en de haaien met hun messcherpe tanden.

Haring voor de zeehonden

Zeehonden moeten ook worden gevoerd en ze doen met alle plezier iets extra's voor hun maaltijd, tot het plezier van de toeschouwers, in het bijzonder kinderen.

Zie ze ronddartelen en springen in hun buitenbad zodra de trainers een haring naar ze toe gooien. Ondertussen geven de trainers uitleg aan het publiek over het leven van de zeehonden in het wild en hier in het Nordzee Oceanarium.

Je kunt ook aan de Krabkust buiten op jacht gaan naar krabben, maar pas wel op je vingers!

Het Oceanarium stimuleert alle zintuigen

Een bezoek aan het Nordzee Oceanarium biedt veel meer dan een fascinerend inzicht in het leven in de zee. Je kunt ook op een leuke manier dingen leren en we zijn ervan overtuigd dat je naar huis gaat met kennis die nog niet eerder hebt gehad.

Weet je hoe snel een haring kan zwemmen en hoe jij nog sneller zou kunnen zijn? Of ben jij sterker dan een kreeft?

In de aanraakaquariums kun je een platvis een schouderklopje geven, de stekels van een zee-egel voelen en een tarbot een aai over zijn rug geven. Als je durft, tenminste.

Hoe je korting kunt krijgen

Je krijgt alleen korting als je een vakantiehuisje huurt van een van de Feriepartner-vertegenwoordigers die kortingen aanbieden. Op deze pagina vind je een lijst van deze vertegenwoordigers.

Als u de sleutels van het vakantiehuis ophaalt, ontvangt u een tegoedbon die u naar de attractie moet brengen om uw korting te ontvangen wanneer u kaartjes koopt.

U krijgt ook de voucher toegestuurd, samen met uw huurbewijs.

Welke attractie wilt u met korting bezoeken?

Dit zijn de beste attracties waarop u korting kunt krijgen als u uw kaartjes koopt via Feriepartner.

Koop uw kaartjes via Feriepartner en omzeil de rij bij de ingang.

Sluiten