Bespaar geld op kaartjes voor Djurs Sommerland

Krijg korting op kaartjes voor Djurs Sommerland als je in een vakantiehuis verblijft
Zoek vakantiewoning
Feriepartner Danmark
Filter
Afstand tot het strand in meters
  • Zwembad
  • Whirlpool

Slaapkamers

Badkamer

Zoeken op Huis-ID. / Adresse

Het grootste attractiepark voor families in Scandinavië

Ben je dol op snelheid, spelletjes en pret voor de hele familie? Mis de kans om Djurs Sommerland te bezoeken niet; je vindt er acht themagebieden, de grootste achtbanen van Denemarken, een gigantisch waterpark en meer dan 60 attracties voor kinderen van alle leeftijden.

Kom met je eigen ogen zien waarom Djurs Sommerland in 2014 en 2015 werd uitgeroepen tot het beste zomerattractiepark van Scandinavië.

Geweldig nieuws voor 2016: Søulken – voor angstaanjagende piraten

Stap aan boord, zeil weg en word meegesleept in de spannendste piratenattractie van dit jaar – Søulken. Zelfs de meest ervaren piraten krijgen vlinders in hun buik en voelen de wind in hun baard.

Grootste achtbaan van Denemarken

Als je op zoek bent naar een flinke stoot adrenaline, probeer dan Piraten: in deze achtbaan stort je met een snelheid van 90 km/uur vanaf 32 meter omlaag. Vervolgens kun je flink nat worden in Skatteøen, de grootste wildwaterbaan van Noord-Europa.

En als laatste kun je met 85 km/uur over Juvelen heenschieten, de langste achtbaan van Denemarken.

Bondegårdsland – voor kinderen en speelse ouders

Er zijn 10 spannende attracties in het gigantische nieuwe Bondegårdsland te vinden. Probeer bijvoorbeeld de vrije val van de watertorens of vlieg in een wolk van kippenveren over de achtbaan heen.

En ontdek het Magische Halloween tijdens de vakantie in midden oktober met 20.000 pompoenen en (niet zo) leuke ervaringen voor de hele familie.

Prijzen 2019

Sluiten