Bespaar 10% op kaartjes voor de Aalborg Zoo

Krijg korting als je via Feriepartner boekt en bekijk de populaire ijsberen, zeldzame Afrikaanse olifanten en fascinerende orang-oetans.
Zoek vakantiewoning
Feriepartner Danmark
Filter
Afstand tot het strand in meters
  • Zwembad
  • Whirlpool

Slaapkamers

Badkamer

Zoeken op Huis-ID. / Adresse

Bekijk de dieren van de Aalborg Zoo van dichtbij

Er is een prachtige verborgen groene oase in het centrum van Aalborg. Hier zie je een weelde aan spannende, exotische dieren, in een prachtige omgeving, en je doet leuke, leerzame activiteiten waarbij je meer komt te weten over het dagelijks leven van de dieren.

Aalborg Zoo bestaat al meer dan 80 jaar. Hier vind je alles van wilde tijgers tot zeldzame rode panda's, en om niet te vergeten: schattige kleine geitjes.

Je vindt hier verschillende rustige recreatiegebieden, waar je kunt ontspannen en jouw ervaringen in de Aalborg Zoo rustig tot je kunt laten komen. Je kunt hier in alle rust je meegenomen lunch opeten of genieten van een slokje loeihete koffie in de kleurrijke tuin.

Dieren uit de hele wereld

Dankzij de 140 verschillende diersoorten in deze prachtige dierentuin in Noord-Jutland kun je hier met gemak een hele dag doorbrengen.

Zwaai naar de nieuwsgierige orang-oetans, begroet de speelse chimpansees en raak onder de indruk van de majestueuze ijsberen.

Bezoek de enige Afrikaanse olifanten in Denemarken, die ontspannen rondwandelen in het Afrikaanse dorp. In dit dorp kun je een authentieke Afrikaanse omgeving ervaren, met dieren uit het gigantische continent, en ook meedoen aan leuke activiteiten zoals eten koken en dansen.

Of kom oog in oog te staan met lieve geitjes, bekijk de giraffen met hun lange nekken en ervaar de sfeer van het regenwoud in het tropische huis vol met papegaaien, leguanen en tapirs.

Roofdierengebied

In het onlangs geopende roofdierengebied kun je oog in oog komen te staan met prachtige Sumatraanse tijgers en Aziatische leeuwen, die een gigantisch gebied hebben om in rond te struinen.

De voetgangersbrug boven de faciliteit geeft een prachtig uitzicht over het luxueuze gebied, dat lijkt op de natuurlijke omgeving waar de dieren normaal gesproken in leven, en waar je tijgers en leeuwen in hun natuurlijke leefomgeving kunt zien.

Loop boven en onder de grond en bekijk deze prachtige grote katten vanuit drie dimensies. Bekijk de tijgers van boven vanuit de torens in het gebied, kijk in de ogen van de leeuwen vanuit de ondergrondse tunnels of volg de junglepaadjes die om het gebied heen kronkelen en bekijk de dieren vanuit die hoek.

Het is ook fascinerend om te zien hoe de dierenverzorgers het vlees voor de grote dieren klaarmaken en ze verschillende keren per week voeren.

Verhalen en prestaties

Bij de Zoo Safari vertellen de dierenverzorgers hun vele verhalen over de dieren. Op het podium worden ze meestal vergezeld door paarden, varkens en kippen, die hun eigen fantastische trucjes uitvoeren.

En Safari Simon vertelt zijn fantastische jungle-ervaringen terwijl hij Sonny de papegaai en Pengo de orang-oetan onder controle probeert te houden.

Meer weten?

Bezoek de startpagina van de Aalborg Zoo als je wilt weten of de Aalborg Zoo de specifieke dieren heeft die jij wilt zien. Je kunt ook de levens volgen van ijsberen, tijgers, leeuwen en wilde honden via de webcams die 24 uur per dag livebeelden verzenden.

Of download de app, zodat je eenvoudig op de hoogte kunt blijven van het park, de voedertijden en de dagelijkse evenementen.

Hoe je korting kunt krijgen

Je krijgt alleen korting als je een vakantiehuisje huurt van een van de Feriepartner-vertegenwoordigers die kortingen aanbieden. Op deze pagina vind je een lijst van deze vertegenwoordigers.

Als u de sleutels van het vakantiehuis ophaalt, ontvangt u een tegoedbon die u naar de attractie moet brengen om uw korting te ontvangen wanneer u kaartjes koopt.

U krijgt ook de voucher toegestuurd, samen met uw huurbewijs.

Sluiten