Feriepartner Denemarken

Feriepartner is de grootste keten in Denemarken van onafhankelijke lokale verhuuragenten. Je vindt Feriepartner in het hele land, langs de westkust van Jutland, aan de Oostzee en op de eilanden. Je vindt huisjes in de beste vakantiebestemmingen van Denemarken, bij de mooiste stranden, dicht bij de grote attracties en midden in het prachtige Deense landschap.

Vakanties in een vakantiehuis garanderen vrijheid in een groene en rustige omgeving, dicht bij de zee, het strand en het platteland. De ideale familievakantie. Tijd om te ontspannen en ruimte voor de kinderen, zowel binnen als buiten.

Feriepartner Denemarken is een bemiddelingsbureau tussen eigenaars van vakantiehuizen en Europese reizigers. Feriepartner is lokaal georganiseerd en heeft geen duur, groot hoofdkantoor. Daarom word je beter behandeld als huiseigenaar en kun je bij ons voordeliger een vakantiehuis huren dan bij onze concurrentie.

Feriepartner Denemarken is onderdeel van EDC Gruppen A/S.

Feriepartner in Nederland

Vanaf januari 2010 heeft Feriepartner ook een kantoor in Nederland. Tamara Visser heeft 3,5 jaar gewoond en gewerkt op het eiland Funen en wil graag haar kennis en liefde voor het land met je delen.

Ben jij op zoek naar dat ene mooie vakantiehuisje in Denemarken, maar heb je geen idee waar te beginnen met zoeken?

Neem dan contact op met Tamara Visser. Zij helpt je graag bij het vinden van jouw favoriete vakantiehuis voor jullie vakantie in Denemarken.

Telefoonnummer: 0570 – 620101
Je kan natuurlijk ook een mail sturen: tamara@feriepartner.dk

Close

Sluiten