In veilige handen

Bij Feriepartner kunt u fraaie vakantiewoningen huren in heel Denemarken - en dat kan met een gerust gevoel. Wij zijn namelijk de grootste keten van zelfstandige verhuurkantoren in Denemarken en bij ons geniet u van aantrekkelijke prijzen en optimale betrouwbaarheid.

Plaatselijke Feriepartner-kantoren

De plaatselijke verhuurkantoren hebben jarenlange ervaring met de verhuur van vakantiehuizen. De medewerkers kennen de vakantiehuizen in het gebied waarvoor ze bemiddelen goed en kunnen u uitstekend adviseren, zodat u precies het vakantiehuis vindt dat aan uw wensen voldoet.

Wij van Feriepartner willen u de volgende zaken laten ervaren:

  • Deskundige advisering bij het kiezen van uw vakantiewoning
  • Efficiënte service - vanaf het moment dat u uw vakantie boekt totdat deze is afgelopen
  • Snelle assistentie wanneer dat nodig is

Zekerheid met Tryg

In samenwerking met Tryg biedt Feriepartner u een Zekerheid Inbegrepen Verzekering wanneer u een vakantiehuis huurt. De verzekering garandeert restitutie van de huur wanneer u ziek wordt, letsel oploopt of buiten uw schuld werkloos wordt.

Zekerheid Inbegrepen dekt bovendien de kosten wanneer u uw vakantie moet afbreken of wanneer u iets in uw vakantiewoning beschadigt.

Hoogste kredietwaardigheid bij Bisnode

Feriepartner Danmark A/S heeft al tien jaar op rij de hoogste kredietwaardigheid, AAA Guld. En dat kan slechts 0,15% van de Deense bedrijven zeggen.

De kredietwaardigheid drukt het betalingsvermogen van een bedrijf uit en dat is uw zekerheid dat u met een financieel gezond bedrijf te maken heeft.

Deze rating wordt toegekend door Bisnode, een van de toonaangevende data- en analysebedrijven in Europa.

Meer informatie over de kredietwaardigheid van Feriepartner

Zekerheid met de Deense branchevereniging van Verhuurders van Vakantiewoningen

Feriepartner is lid van de Deense branchevereniging van Verhuurders van Vakantiewoningen. Dat is uw garantie dat u een vakantiehuis huurt via een kantoor dat zich aan de geldende wet- en regelgeving houdt.

Feriepartner is tevens aangesloten bij de Beroepscommissie voor de verhuur van vakantiewoningen, die zaken betreffende huurovereenkomsten in Denemarken behandelt.

Meer informatie over de Deense branchevereniging van Verhuurders van Vakantiewoningen

Indien u niet tevreden bent over het door u gehuurde vakantiehuis

Als u niet tevreden bent over het door u via Feriepartner gehuurde vakantiehuis, moet u zich eerst richten tot het kantoor van Feriepartner waar u uw vakantiehuis hebt gehuurd. In verreweg de meeste gevallen vinden we een oplossing waarmee alle partijen tevreden zijn.

Indien we geen oplossing vinden, kunt u een klacht indienen bij de Beroepscommissie voor de verhuur van vakantiewoningen of via het klachtenplatform van de EU.

Sluiten