In veilige handen

Boek uw vakantiehuis veilig via Feriepartner. U kunt bijna overal in Denemarken een vakantiehuis huren. Feriepartner is de grootste keten in Denemarken van zelfstandige verhuurkantoren van vakantiehuizen. U zult merken dat de prijzen aantrekkelijk zijn en de zekerheid optimaal.

Plaatselijke Feriepartner-kantoren

De plaatselijke verhuurkantoren hebben jarenlange ervaring met de verhuur van vakantiehuizen. De medewerkers kennen de vakantiehuizen in het gebied waarvoor ze bemiddelen goed en kunnen u uitstekend adviseren, zodat u precies het vakantiehuis vindt dat aan uw wensen voldoet.

Feriepartner wil graag dat u de volgende zaken ervaart:

  • Deskundig advies bij het kiezen van een vakantiehuis
  • EfficiĆ«nte service - vanaf het moment dat u uw vakantie boekt totdat deze is afgelopen
  • Snelle assistentie wanneer dat nodig is

Zekerheid met Goudse Reisverzekering

In samenwerking met Goudse Reisverzekering biedt Feriepartner u het pakket Zekerheid Inbegrepen wanneer u een vakantiehuis huurt. De verzekering garandeert restitutie van de huur wanneer u ziek wordt, letsel oploopt of buiten uw schuld werkloos wordt. Zekerheid Inbegrepen dekt bovendien de kosten wanneer u uw vakantie moet afbreken of wanneer u iets in uw vakantiewoning beschadigt.

Zekerheid met de Deense branchevereniging van Verhuurders van Vakantiewoningen

Feriepartner is lid van de Deense branchevereniging van Verhuurders van Vakantiewoningen. Dat is uw garantie dat u een vakantiehuis huurt via een kantoor dat zich aan de geldende regels en wetten houdt. Feriepartner is tevens aangesloten bij de Beroepscommissie voor vakantiewoningen, die zaken betreffende huurovereenkomsten in Denemarken behandelt.

Lees meer over de Deense branchevereniging van Verhuurders van Vakantiewoningen

Indien u niet tevreden bent over het door u gehuurde vakantiehuis

Als u niet tevreden bent over het door u bij Feriepartner gehuurde vakantiehuis, moet u zich eerst richten tot het kantoor van Feriepartner waar u uw vakantiehuis hebt gehuurd. In verreweg de meeste gevallen vinden we een oplossing waarmee alle partijen tevreden zijn.

Indien we geen oplossing vinden, kunt u een klacht indienen bij de Beroepscommissie voor vakantiewoningen of via het klachtenplatform van de EU.

Sluiten