Bespaar 25% op kaartjes voor het Jesperhus Vakantiepark

Huur een vakantiehuisje bij Feriepartner en geniet van de grootste bloementuinen van Scandinavië, of laat de kinderen hun gang gaan in het attractiepark, waterpark of de dierentuin, allemaal met korting.
Zoek vakantiewoning
Feriepartner Danmark
Filter
Afstand tot het strand in meters
  • Zwembad
  • Whirlpool

Slaapkamers

Badkamer

Zoeken op Huis-ID. / Adresse

Bloementuinen van wereldklasse, attractiepark en waterpark in één

Jesperhus Vakantiepark begon als een klein motel met een tuin op een stuk land vlak buiten Nykøbing Mors.

De tuin is langzaam uitgegroeid tot een bloemenpark en vanwege de 8 hectare is het een van de grootste in zijn soort in Noord-Europa.

Maar Jesperhus is meer dan alleen prachtige bloemen. Je kunt ook genieten van prachtige attracties, exotische dieren, een waterpark en spannende shows die allemaal kindvriendelijk zijn.

Met andere woorden: of je nu dol bent op natuur of een speelse kant hebt, al volwassen of nog kind bent, het avontuur wacht op je.

De tuiniers zijn het hele jaar door druk bezig

De tuiniers zijn het hele jaar door druk bezig om ervoor te zorgen dat het park zo mooi en uitnodigend mogelijk blijft.

En een wandeling langs de vele kleurrijke, geurige en prachtig vormgegeven bloemenfiguren is een feest voor de ogen en werkt kalmerend.

In de lente kun je wel 100.000 bloeiende tulpen bij elkaar zien en in juli en augustus staan een half miljoen bloemen en vetplanten in volle bloei. Iedere tuinier met groene vingers kan de inspiratie voelen stromen.

Een betoverende wereld

Zorg ervoor dat je een rondleiding in de rozentuin niet mist. Hier kun je meer dan 100 verschillende soorten rozen bewonderen. Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van Hans Christian Andersen in de avonturentuin. Hier kom je bloemenkarakters uit zijn meest beroemde avonturen tegen.

De bloementuin is ook buiten het zomerseizoen prachtig om te zien.

Het park blijft stralen dankzij de gouden noten van het prachtige kleurenspel dat ieder seizoen kenmerkt, en er is een bijna melancholische gloed te zien als de prachtige bloemen uiteindelijk vervagen.

Met een warme jas aan is een wandeling door de verschillende gebieden net zo mooi, inspirerend en rustgevend als in de zomer.

Oog in oog staan met de dieren

Als je nog meer wilt na het bekijken van de bloementuin, geniet dan van een avontuur in de jungle, waar je exotische dieren vrij kunt zien rondlopen in een gebied van 3.000 vierkante meter.

Bij tijd en wijle zie je lemuren en leguanen niks anders doen dan uitrusten in de tropische hitte en op andere momenten rennen ze speels rond. Misschien heb je daar zelf ook wel zin in.

De JungleZoo is een groot succes onder kinderen, omdat ze de dieren kunnen voelen, zien, horen en ruiken. Geef ze de kans om het schild van een schildpad te voelen, naar het gebabbel van een papegaai te luisteren en met de levendige apen te spelen.

Een andere hoogtepunt is als Martin de dierenverzorger hulp nodig heeft bij het trainen van de papegaaien die in afwachting van instructies in een lange rij voor het publiek zitten te kakelen.

Spelen, rijden en spetteren

Jesperhus Vakantiepark biedt genoeg mogelijkheden voor plezier voor de hele familie. Geniet van speelplekken binnen en buiten, waar de glijbanen non-stop plezier voor de kinderen bieden en de draaimolens altijd blijven draaien.

Laat de kinderen hun gang gaan op de gigantische trampolines en opblaasbare kastelen en neem ze mee naar Piratenland, waar ze met piraten kunnen meezeilen en op jacht kunnen gaan naar goud.

Neem tijdens een hete zomerdag, of als je gewoon van water houdt, een verfrissend bezoek aan ons waterpark.

Bij de enorme oranje octopus met waterglijbanen als armen kun je halsoverkop het blauwe water in duiken. Of je kunt proberen om rond te varen in een onderzeeboot, de strijd aangaan met het golfslagbad of van een van de waterglijbanen afracen.

Nog steeds op zoek naar meer?

Is de honger van je familie naar meer activiteiten niet te stillen? Gelukkig zijn er nog veel meer dingen te beleven in het kindvriendelijke Jesperhus Vakantiepark.

Je gaat helemaal op in de film van de 4D-cinema, want je weet nooit helemaal zeker of het wel veilig is. Er kan plotseling een storm optreden en dan begint je stoel ineens te kantelen terwijl karakters uit het scherm springen.

Je kunt ook minigolf en een ponyrit uitproberen en een bezoekje brengen aan Hugo en Rita Vos, de jungledieren, als ze op het podium staan. De jongste familieleden kunnen meedoen aan wedstrijden en meezingen met liedjes.

Hoe je korting kunt krijgen?

Je krijgt alleen korting als je een vakantiehuisje huurt van een van de Feriepartner-vertegenwoordigers die kortingen aanbieden. Op deze pagina vind je een lijst van deze vertegenwoordigers.

Als u de sleutels van het vakantiehuis ophaalt, ontvangt u een tegoedbon die u naar de attractie moet brengen om uw korting te ontvangen wanneer u kaartjes koopt.

U krijgt ook de voucher toegestuurd, samen met uw huurbewijs.

Welke attractie wilt u met korting bezoeken?

Dit zijn de beste attracties waarop u korting kunt krijgen als u uw kaartjes koopt via Feriepartner.

Koop uw kaartjes via Feriepartner en omzeil de rij bij de ingang.

Sluiten