Woonboten in Hvide Sande

Verblijf op de Ringkøbing Fjord en word in slaap gewiegd – ervaar de pure ontspanning
Zoek vakantiewoning
Feriepartner Danmark
Filter
Afstand tot het strand in meters
  • Zwembad
  • Whirlpool

Slaapkamers

Badkamer

Zoeken op Huis-ID. / Adresse

Vier vakantie op een woonboot in Hvide Sande

Een vakantie op een woonboot is pure luxe en een volledig nieuwe ervaring voor het hele gezin. Alle kamers en terrassen bieden een prachtig uitzicht over het water en de sfeervolle havens.

De woonboten zijn gebouwd op een soort houtvlot of liever gezegd, een drijvende fundering. Ze hebben geen motor en liggen stevig verankerd aan de kade.

Een woonboot heeft dezelfde voorzieningen als een modern vakantiehuis. Op een woonboot maakt u echt deel uit van het havenleven en als sportvisser is het natuurlijk geweldig om direct boven het water te verblijven.

Woonboten in de Tyskerhavnen (de Duitse haven)

In Hvide Sande liggen de meeste woonboten in de Tyskerhavnen aan de Ringkøbing Fjord. De Tyskerhavnen dateert van 1912, toen men per schip materialen naar de sluisbouw bij Hvide Sande wilde vervoeren.

Tegenwoordig vervult deze haven een spilfunctie voor de visserij in de fjord. De haven is een fantastische mix van vissershaven en jachthaven. De haven is bijzonder charmant, authentiek en gezellig. U kunt de plaatselijke vissers zien, die met hun vangst van de dag de Ringkøbing Fjord binnenvaren en u kunt bekijken hoe ze hun vissen schoonmaken bij hun kleine jollen. Hier bespreken de vissers de gang van zaken in de wereld, terwijl ze een biertje drinken en uitkijken over het water.

En dan zijn er ook nog al die verschillende en bijzonder charmante schuurtjes bij de haven. Het zijn de gereedschapsschuurtjes van de vissers en een aantal daarvan is nog altijd in gebruik, ook al zijn ze een overblijfsel uit het verleden.

Vanaf de woonboten is het niet ver naar het centrum van Hvide Sande, waar u kunt winkelen en lekker kunt eten of naar het Noordzeestrand.

Woonboten in Mamrelund

In het kleine, gezellige fjordhaventje Mamrelund, dicht bij het centrum van Hvide Sande, verhuurt Feriepartner Hvide Sande een knusse woonboot.

Mamrelund is een kleine jachthaven aan de Ringkøbing Fjord, waar u van de rust en stilte kunt genieten, terwijl u tegelijkertijd vlak bij het centrum en de talloze activiteiten van Hvide Sande zit.

Bent u geïnteresseerd in andere woonboten? Bekijk dan alle woonboten van Feriepartner.

Sluiten