Waterrecreatie in Hvide Sande

Hvide Sande is een uitstekende uitvalsbasis voor allerlei activiteiten in en op het water. De mogelijkheden voor verschillende wind- en watersporten zijn hier nagenoeg onbeperkt
Zoek vakantiewoning
Feriepartner Danmark
Filter
Afstand tot het strand in meters
  • Zwembad
  • Whirlpool

Slaapkamers

Badkamer

Zoeken op Huis-ID. / Adresse

Aqua Sports Zone: Wave riding en geweldige vlakwaterspot

Bij Hvide Sande en de Ringkøbing Fjord vindt u een uniek aanbod aan watersporten en faciliteiten. Dit is te danken aan de golven van de Noordzee aan de ene kant van het dorp en het vlakke water van de fjord aan de andere kant. Daarom kunt u hier onder praktisch alle weersomstandigheden en op alle niveaus surfen, zeilen, peddelen en wakeboarden.

Internationaal erkend beginnersgebied

De Ringkøbing Fjord geniet al jarenlang internationale bekendheid als een uitstekend beginnersgebied, vooral op het gebied van windsurfen. De jonge surfers die in de jaren 80 en 90 naar Hvide Sande kwamen, komen nu weer terug om hun kinderen te leren hoe je met een plank om moet gaan in het water.

Surfschool, beachvolleybal, ontspanning en gezelligheid

In Årgab, even ten zuiden van Hvide Sande, vindt u de surfschool West Wind Syd, waar beginners de hele zomer les kunnen krijgen in windsurfen en peddelsurfen. West Wind Syd heeft ook een gezellige surfwinkel, een skateramp en een beachvolleybalveld, waar u gratis gebruik van kunt maken.

Kitesurfen, windsurfen, waterskiën en wakeboarden

In het noorden van Hvide Sande ligt Aqua Sports Zone direct aan de fjord. Aqua Sports Zone is de thuisbasis van het Kabelpark en West Wind Nord.

West Wind Nord heeft een uitstekende surfwinkel, waar u wetsuits, planken en zeilen kunt kopen of huren. Daarnaast kunt u er in het zomerseizoen surf- en kitesurfles krijgen.

Het Kabelpark maakt waterskiën en wakeboarden voor iedereen toegankelijk – ook voor beginners – en biedt voorbereidende cursussen kitesurfen aan. Geniet in het drijvende café van het Kabelpark van een lokaal biertje of een goede kop koffie en voel de gezellige deining die door de kabelbaan wordt veroorzaakt.

Er is gratis wifi.

Gratis watersportintroductie met Feriepartner Hvide Sande

Als u al eerder in Hvide Sande bent geweest, hebt u ongetwijfeld alle surfers, kiters en wakeboarders op het water gezien. Misschien hebt u zelf ook zin gekregen om het te proberen, zonder dat u er serieus werk van hebt gemaakt ...

Feriepartner Hvide Sande biedt u nu samen met Kabelpark een geweldige kans om op een goede en veilige manier het water op te gaan.

De introductie duurt twee uur en is voor iedereen die altijd al een watersport heeft willen beoefenen, maar het nog nooit heeft geprobeerd.

Feriepartner en Kabelpark maken dit mogelijk met een gratis watersportintroductie

U komt samen met uw teamgenoten bijeen voordat de kabelbaan opengaat voor het publiek, waarna u door ervaren instructeurs goed op weg wordt geholpen. U krijgt een introductie waterskiën en in de loop van twee uur zullen zes van de tien deelnemers de hele baan rond kunnen skiën.

Alle noodzakelijke uitrusting is aanwezig, dus u hoeft alleen maar badkleding (voor onder de wetsuit) en een handdoek mee te brengen.

Neem uw gezin mee

Zowel kinderen (van 8 jaar en ouder) als volwassenen kunnen deel uitmaken van een team.

Vind het ideale vakantiehuis in Hvide Sande.

Sluiten