Verblijf in een vakantiehuis in Hvide Sande

Hier vindt u talloze goede ideeën voor uw verblijf in een vakantiehuis in Hvide Sande. Wij hebben de beste activiteiten voor u op een rijtje gezet
Zoek vakantiewoning
Feriepartner Danmark
Filter
Afstand tot het strand in meters
  • Zwembad
  • Whirlpool

Slaapkamers

Badkamer

Zoeken op Huis-ID. / Adresse

Verblijf in een vakantiehuis op Holmsland Klit en Hvide Sande – vrije natuur met brede zandstranden langs de Noordzee

De fraaie natuur van Holmsland Klit is gecreëerd door de westenwind, zeestromen en de golven van de Noordzee. De frisse westenwind, zeestromen en de golven van de Noordzee hebben in de loop van eeuwen het bijna 40 km lange en circa 1 tot 2 km brede Holmsland Klit gecreëerd, dat de Noordzee scheidt van de Ringkøbing Fjord.

Holmsland Klit heeft een fraaie open natuur met brede zandstranden langs de Noordzee. Langs het strand liggen kilometerslange duinenrijen die soms tot aan de rand van de fjord komen, waar verder vruchtbare weiden en een dichte begroeiing van riet en biezen het landschap bepalen. Hier vindt u een rijk vogelleven.

Hvide Sande is een van de belangrijkste vissershavens van Denemarken

Midden op de landtong vindt u een van de jongste, maar desalniettemin belangrijkste vissershavens van Denemarken: Hvide Sande. De naam spreekt voor zich. Het dorp ontstond in 1931, toen men er eindelijk in slaagde een sluis te bouwen tussen de Ringkøbing Fjord en de Noordzee. Tegenwoordig heeft het dorp circa 3500 vaste bewoners en de visserij en verwante bedrijfstakken vormen de grootste bron van werkgelegenheid.

Gratis recreëren op Holmsland Klit

Sluiten