Fietsvakantie aan de Ringkøbing Fjord

Het gebied rondom de Ringkøbing Fjord is uitstekend geschikt voor een actieve fietsvakantie. Dankzij de goede fietspaden en fraaie natuur kunt u hier heerlijk fietsen
Zoek vakantiewoning
Feriepartner Danmark
Filter
Afstand tot het strand in meters
  • Zwembad
  • Whirlpool

Slaapkamers

Badkamer

Zoeken op Huis-ID. / Adresse

Actieve fietsvakantie met een vakantiehuis als uitvalsbasis

Als u de mooie natuur langs de Ringkøbing Fjord en van Holmsland Klit per fiets verkent, beleeft u deze nog intenser. Daarom spreekt het voor zich dat u een fiets meeneemt of een fiets huurt als u verblijft in een vakantiehuis aan de Noordzee.

Fietspaden bij Hvide Sande

Tussen Søndervig en Hvide Sande loopt een geasfalteerd fietspad dat de hoofdweg volgt. Zo kunt u eenvoudig vanuit uw vakantiehuis naar Hvide Sande en Søndervig fietsen. Er loopt ook een geasfalteerd fietspad van Søndervig naar Ringkøbing en van Søndervig naar Houvig.

Het Westkustpad

Langs de hele kust van Thorsminde naar Nymindegab loopt een fietspad dat deel uitmaakt van het 560 km lange Westkustpad, een zogeheten nationale fietsroute. Het pad is op een aantal plaatsen geasfalteerd, maar op andere plekken van grind. Op Holmsland Klit loopt het pad van Søndervig naar Nymindegab door de vakantieplaatsjes.

Suggesties voor fietstochten

Maak een fietstocht om de Ringkøbing Fjord. U krijgt een uniek beeld van de natuur in West-Jutland. Hier is van alles te zien en te beleven: duinheide, het vogelreservaat bij Tipperne, de rivier Skjern Å, de badplaatsen langs de kust, het oude handelsstadje Ringkøbing en nog veel meer. Deze tocht is 100-120 km lang, afhankelijk van de door u gekozen route. Deze route is geschikt voor beginners en ervaren fietsers en is prima op één dag te doen. U bepaalt zelf of u linksom of rechtsom wilt gaan – u komt toch altijd weer bij uw vakantiehuis uit.

Op de officiële website van Hvide Sande vindt u een aantal suggesties voor interessante fietsroutes. Vind fietsroutes op Hvidesande.dk.

Verhuur van fietsen en uitrusting

Bent u niet in de gelegenheid om uw eigen fiets mee te nemen, dan kunt u op diverse plaatsen in de regio fietsen huren.

Hier kunt u een fiets huren

Hvidesandebike.dk
De fietsen worden bij uw vakantiehuis bezorgd en Hvidesandebike haalt ze na gebruik weer op.
www.hvidesandebike.dk
Telefoon +45 97 31 10 32

Hvide Sande Camping
Karen Brands Vej 70, Årgab
6960 Hvide Sande
Telefoon + 45 97 31 12 18

Bjerregaard Camping
Sdr. Klitvej 185, Bjerregård
6960 Hvide Sande
Telefoon + 45 97 31 50 44

Sluiten