Stranden bij Hvide Sande

Als u van water houdt, zit u goed in Hvide Sande en bij de Ringkøbing Fjord
Zoek vakantiewoning
Feriepartner Danmark
Filter
Afstand tot het strand in meters
  • Zwembad
  • Whirlpool

Slaapkamers

Badkamer

Zoeken op Huis-ID. / Adresse

Met de zee en de fjord is het water nooit ver weg

Hvide Sande staat voor strand, duinen, zon, wind en niet te vergeten schone lucht. U hebt 40 km strand tot uw beschikking om te wandelen, te zonnen of een duik te nemen in de golven, al naargelang het jaargetijde en uw stemming. Het strand wordt afgeschermd door duinen met duingras.

Vind barnsteen op het strand

De kans is groot dat u barnsteen vindt op het strand, vooral na een dag met een stevige westen- of zuidwestenwind. U kunt ook zwemmen in de Ringkøbing Fjord, waar het water rustiger is dan in de Noordzee. Søndervig stond in de 19e eeuw al bekend als aantrekkelijke badplaats. Bij slecht weer kunt u altijd terecht in het zwemparadijs, waar u zich met het hele gezin urenlang zult vermaken.

De Blauwe Vlag biedt zekerheid

Overal in het land wappert de Blauwe Vlag. Deze wordt toegekend aan stranden en havens die extra moeite doen om het milieu te beschermen en de kwaliteit te verhogen, wat de gasten ten goede komt. Een strand met een Blauwe Vlag is schoon en beschikt over goede sanitaire faciliteiten. Daarnaast is het zwemwater schoon en wordt de waterkwaliteit voortdurend gecontroleerd.

Sluiten