Zwemparadijzen op Funen en in Zuidoost-Jutland

Op Funen en in Zuidoost-Jutland is altijd wel een zwemparadijs in de buurt waar uw gezin zich de hele dag kan vermaken in het water en zich kan uitleven op de wildwaterbanen
Zoek vakantiewoning
Feriepartner Danmark
Filter
Afstand tot het strand in meters
  • Zwembad
  • Whirlpool

Slaapkamers

Badkamer

Zoeken op Huis-ID. / Adresse

Waterpret ongeacht het weer

Als het Deense zomerweer wat minder gunstig uitpakt, is de redding altijd nabij als u in een vakantiehuis op Funen of in Zuidoost-Jutland verblijft.

Er zijn namelijk heel veel overdekte zwemparadijzen in de omgeving, en u kunt zelfs een vakantiehuis huren met gratis toegang tot een zwemparadijs. Dan kunt u zo vaak u maar wilt een duik nemen, zonder rekening te hoeven houden met het weer.

Bekijk de zwemparadijzen waar u gratis naartoe kunt als u via Feriepartner Funen een vakantiehuis met toegang tot een zwemparadijs huurt.

Slotssøbadet Kolding

Leef u lekker uit in het grote, subtropische zwemparadijs Slotssøbadet in het centrum van Kolding. Voel de spanning op de 55 meter lange glijbaan, probeer alle zeven zwembaden uit of dobber gewoon lekker rond.

Of u nu lekker wilt stoeien, ontspannen wilt spetteren of serieus baantjes wilt trekken, u kunt altijd terecht in het speel-, wedstrijd-, trainings-, oefen-, warmwater- of kinderbad van Slotssøbadet. Daarnaast kunt u heerlijk ontspannen in het warme bubbelbad.

De volwassenen kunnen zich nog eens extra laten verwennen in Dorotheas Badstue. In dit wellnesscentrum worden ze van top tot teen in de watten gelegd. Probeer bijvoorbeeld een van de spabehandelingen of leun lekker achterover in het relaxbad.

Koop uw toegangsbewijs voor de Badstue via Feriepartner Funen en ontvang korting.

Zwemparadijs Fredericia

Neem uw hele gezin mee naar het grote in Fredericia en breng een gezellige dag vol avontuur door in de tropen.

Het water heeft een temperatuur van 31 graden, dus geniet van de warmte of laat u masseren in het grote wellnesscentrum. Voel de spanning in de 59 meter lange glijbaan, maar als u dat wat te ver gaat, kunt u ook de 10 meter lange, brede glijbaan uitproberen.

Voor de kleintjes is er een kinderbad met een watertemperatuur van 34 graden, en als u trek krijgt, kunt u terecht in de cafetaria van het zwemparadijs.

Zwemcentrum Svendborg

Maak uw kinderen blij en neem ze mee naar Zwemcentrum Svendborg (Svendborg Svømmeland), een zwembad met verschillende baden. Ga op de sportieve toer in het 25 meterbad, waar u baantjes kunt trekken, of probeer het pierenbadje met een temperatuur van 32 graden.

Ontspan in het gezondheidsbad of het bubbelbad, die een temperatuur van maar liefst 34 graden hebben, terwijl de kinderen zich vermaken in het grote activiteitenbad. Het activiteitenbad heeft waterkanonnen, een stroomversnelling en een sensationele wildwaterbaan van 62 meter en staat garant voor vele uren waterpret.

Sportcentrum Nord-Als

Tijdens uw verblijf in een vakantiehuis in Zuidoost-Jutland moet u absoluut een bezoek brengen aan het Sportcentrum Nord-Als (Sportscentrum Nord-Als).

Hier vindt u een zwembad met een sportbad, een trainingsbad en een sauna. Na een enerverende dag kunt u terecht in de cafetaria van het zwembad.

Vrijetijdscentrum & Zwemparadijs Thyregod

Zwemparadijs Thyregod (Thyregod Badeland) ligt in Midden-Jutland, vlak bij LEGOLAND®. Geniet met het hele gezin in dit onlangs gerenoveerde subtropisch zwemparadijs, dat met zijn mooie, kleurrijke vissen op de muur een gezellige sfeer ademt.

Zwem onder de waterstralen door die uit de monden van de vissen komen, laat u wiegen door de golven van het golfslagbad en zet u schrap als u door de adembenemende 42 meter lange wildwaterbaan suist.

Er is ook een 25 meterbad, een kinder- en een babybad.

Sluiten