Attracties met kortingen op Funen

Reserveer de geselecteerde attracties wanneer je een vakantiehuis boekt op Funen en profiteer van allerlei kortingen
Zoek vakantiewoning
Feriepartner Danmark
Filter
Afstand tot het strand in meters
  • Zwembad
  • Whirlpool

Slaapkamers

Badkamer

Zoeken op Huis-ID. / Adresse

Ervaar Funen en omgeving met korting

Wanneer je een vakantiehuis boekt op Funen of in de omgeving, krijg je tot 25% korting op enkele van de grootste en beste attracties van de regio.

Hier kun je zien wat je allemaal kunt beleven wanneer je een vakantiehuis boekt. Profiteer nog meer van onze aanbiedingen.

Samen met het huurbewijs voor jouw vakantiehuis sturen wij je een voucher, die je alleen maar bij de ingang van een attractie hoeft te laten zien om korting te krijgen.

LEGOLAND® – 25% korting

In LEGOLAND® Billund Resort liggen meer dan 65 miljoen LEGO®-steentjes op jullie te wachten. Ga lekker griezelen in het spookhuis, spetteren in het waterland van de piraten en krijg vlinders in je buik in de achtbanen. Je kunt broodjes bakken boven het kampvuur met het indianenopperhoofd en je vindt er talloze LEGO-spellen.

Bridgewalking – 10% korting

Ervaar nu zelf de belangrijkste nieuwe attractie van Middelfart: bridgewalking. Op de constructie van de oude brug over de Kleine Belt kun je op een hoogte van 60 meter de Kleine Belt oversteken. Met kriebels in je buik.

Deze attractie is uniek in Europa: voor een vergelijkbare ervaring moet je helemaal naar Sydney of Auckland.

Deens Spoorwegmuseum – 25% korting

Een belevenis voor het hele gezin! Bekijk locomotieven en wagons van dichtbij, neem plaats in oude passagierswagons, neem een kijkje in de koninklijke wagons, speel machinist in een indrukwekkende stoomlocomotief, probeer het populaire minitreintje en laat je fantasie de vrije loop in het Kinderstation.

Kasteel Egeskov – 10% korting

Ervaar het best bewaarde renaissancekasteel van Europa, met een oldtimermuseum, landbouwmuseum, een park met het grootste labyrint ter wereld, een rozentuin, fuchsiatuin en een kruidentuin.

Probeer ook eens ‘tree top walking’ op 15 meter boven de grond of de enorme speelplaats.

Universe Science Park - 25% korting

Bouw je eigen waterraket, probeer om een auto op te tillen, wordt voor één dag acteur, rijd op een Segway of doe iets heel anders.

In het natuurwetenschappelijke attractiepark Universe bij Nordborg kunnen kinderen en volwassenen spelenderwijs kennis maken met de wereld van de natuurwetenschap, vol met ingenieuze en verbluffende ervaringen voor het hele gezin.

Sluiten