Steden in Zuidoost-Jutland

Proef de bruisende sfeer in het historische, hippe Kolding, reis terug in de tijd naar de bloeiperiode van Aabenraa, laat u betoveren door Sønderborg, de hoofdstad van de regio, bekijk de zomerresidentie van de koninklijke familie in Gråsten en ontdek de rust in Nordborg
Zoek vakantiewoning
Feriepartner Danmark
Filter
Afstand tot het strand in meters
  • Zwembad
  • Whirlpool

Slaapkamers

Badkamer

Zoeken op Huis-ID. / Adresse

Historische handelssteden, oude kastelen en voormalige vissersplaatsjes

Mooie, oude, scheefgezakte maar ook strakke gebouwen in interessante steden wisselen af met heuvelachtige landschappen en prachtige groene oases in de directe omgeving.

Dat is de essentie van de steden in Zuidoost-Jutland, waar eeuwenoude geschiedenis op fraaie wijze wordt gecombineerd met het moderne stadsleven.

Reserveer een dag tijdens uw vakantie voor een bezoek aan een van de gezellige steden van Zuidoost-Jutland, die elk met hun eigen lange, interessante en dramatische geschiedenis een wereld op zich vormen en garant staan voor uiteenlopende avonturen.

In Sønderborg, Gråsten, Aabenraa, Kolding en Nordborg vindt u leuke winkels en goede restaurants, enkele van de grootste bezienswaardigheden van Denemarken, bijzondere kunst en cultuur, een bruisende sfeer en lokale authenticiteit.

Sønderborg

Gråsten

Aabenraa

Kolding

Nordborg

Sluiten