Beleef de geschiedenis in Zuidoost-Jutland

Er zijn maar weinig Deense regio’s die zo’n rijke geschiedenis hebben als Zuidoost-Jutland en u kunt de oude en meer recente geschiedenis van Denemarken hier ook aan den lijve ondervinden
Zoek vakantiewoning
Feriepartner Danmark
Filter
Afstand tot het strand in meters
  • Zwembad
  • Whirlpool

Slaapkamers

Badkamer

Zoeken op Huis-ID. / Adresse

De geschiedenis is alomtegenwoordig

Verblijf in een vakantiehuis in Zuidoost-Jutland, ga terug in de tijd en duik dieper in de geschiedenis.

Waar u ook naartoe gaat, de bijzondere geschiedenis van deze streek, die een van de belangrijkste hoofdstukken in de Deense geschiedenis vormt en waarbij de ligging aan de Duitse grens altijd bepalend is geweest, is alomtegenwoordig.

Bezoek de dynamische en levende musea en maak kennis met het leven van een Viking in Ribe, stap in een oorlogsgebied uit 1864, griezel bij de verhalen van de veldchirurg en bekijk enkele van de belangrijkste monumenten uit de Deense geschiedenis.

Ga mee naar het middeleeuwse ringsteken, dat tegenwoordig veel meer weg heeft van een ruiter- en een volksfeest, en ontdek de rijke, lokale geschiedenis in de majestueuze kastelen en kasteelruïnes.

Geniet van boeiende historische avonturen voor jong en oud - u bent hier niet alleen toeschouwer, maar maakt actief deel uit van de geschiedenis.

Historisch centrum Dybbøl Banke

Koldinghus Slotruïne

Nationaal Museum Kongernes Jelling

Sønderborg Slot

Ribe VikingeCenter

Zuid-Jutse ringsteekfeesten

Sluiten