Feriepartner Sydøstjylland

Vakantiehuizen op Funen, Ærø, Langeland en Als, in Zuid-Jutland, Midden-Jutland, Oost-Jutland en aan de Limfjord.

Feriepartner Sydøstjylland is een zelfstandig bureau met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van de verhuur van vakantiehuizen.

Wij – Torben, Jane, Arne, Marianne, Henning, René, Lene, Alvin, Karl en Jimmy – zijn er trots op dat we al onze huizen kennen, waardoor we u zo goed mogelijk kunnen helpen bij het kiezen van uw vakantiehuis. Betrouwbaarheid en een hoog serviceniveau staan bij ons voorop.

Wij zijn gevestigd in Middelfart op Funen, maar wij verhuren ook vakantiehuizen aan de Limfjord, in Midden-Jutland en Zuid-Jutland. Wij hebben dus woningen in verschillende delen van Denemarken. Hierdoor hebben wij een zeer gevarieerd aanbod aan vakantiehuizen in regio’s met een heel eigen karakter. Wij hebben kleine, gezellige woningen dicht bij het strand, luxe woningen met zwembad én kolossale woningen, die bij uitstek geschikt zijn voor een familiebijeenkomst of een groot feest.
Wilt u een vakantie die een beetje anders is dan anders, dan bieden wij ook een kasteelvakantie in enkele van de mooiste kastelen van Funen, Zuid-Jutland, Seeland en van het gebied rond de Limfjord.

Bij ons kunt u een avontuurlijke vakantie boeken in o.a. kasteel Egeskov (Egeskov Slot), kasteel Valdemar (Valdemars Slot), landgoed Jerstrup (Jerstrup Herregård), landgoed Hønnerup Hovgård, kasteel Lungholm (Lungholm Slot), kasteel Lerchenborg (Lerchenborg Slot), kasteel Tranekær (Tranekær Slot), kasteel Schackenborg (Schackenborg Slot) en landgoed Risinge (Risinge Herregård).

Wij bezorgen u graag een mooie vakantie.

Heb je hulp nodig?

Sluiten