Golfvakantie bij de Limfjord

Een fantastisch uitzicht op de fjord, een heuvelachtig landschap, bossen en meertjes vormen het decor voor een paar van de mooiste golfbanen van Denemarken, bij de Limfjord.
Zoek vakantiewoning
Feriepartner Danmark
Filter
Afstand tot het strand in meters
  • Zwembad
  • Whirlpool

Slaapkamers

Badkamer

Zoeken op Huis-ID. / Adresse

Golfen in de mooie natuur rond de Limfjord

Als u in een vakantiehuis bij de Limfjord verblijft, kunt u zich door uw familie of vrienden laten uitdagen voor een partijtje golf op een van de prachtige golfbanen midden in de gevarieerde en indrukwekkende natuur.

Dus kom in beweging, snuif de frisse buitenlucht op en voel hoe u ontspant. Vlak bij uw vakantiehuis ligt namelijk een aantal van de mooiste golfbanen van Noord-Jutland.

En na alle inspanningen op de golfbaan kunt u natuurlijk ook weer heerlijk tot rust komen in uw vakantiehuis en genieten van een koel glas witte wijn op uw terras of een beker warme chocolademelk bij de open haard.

Golfclub Holstebro

Laat u betoveren door de intense stilte van het bos, op een van de allerbeste golfbanen van Denemarken. Stimuleert uw spel en prikkelt uw zintuigen.

Golfclub Holstebro beschikt over drie banen, waar golfers van elk niveau terechtkunnen. De Parkbaan is een uitdagende baan van 9 holes. Deze baan is kort, maar zeker niet eenvoudig, want op de smalle fairways met aan beide kanten bebossing moet u toch echt uw aandacht erbij houden.

Als u wat minder geroutineerd bent, dan is de Weidebaan een goede keus. Op deze baan is iedereen welkom, ongeacht zijn of haar niveau, en u speelt hier in alle rust op grote, overzichtelijke greens.

De Bosbaan van 18 holes is de grote trots van Golfclub Holstebro; deze baan is al meerdere malen uitgeroepen tot een van de beste van Denemarken.

Op de Bosbaan beleeft u de natuur op een unieke manier en van de hoge bomen gaat zo'n enorme rust uit, dat u bijna het gevoel krijgt dat u de enige golfer op de baan bent.

Golfclub Lemvig

Golfclub Lemvig is een must voor de kieskeurige golfer.

U vindt hier een spannende en afwisselende 18 holes baan met snelle laag- en hooggelegen greens, imposante fairways en strategisch aangelegde holes, waar doordachte en goed geplaatste slagen worden beloond.

De fraaie, heuvelachtige baan van Golfclub Lemvig slingert zich door een uitgestrekt en heuvelachtig fjordenlandschap met een uniek uitzicht op de baai; u wordt hier zowel technisch als tactisch uitgedaagd.

Er groeien nauwelijks bomen op deze baan, waardoor de westenwind vrij spel heeft.

De natuur speelt dus een grote rol op de golfbaan van Lemvig; misschien komt u ook wel de schattige schapen tegen die het gras hier kort houden en voor een vrolijke noot zorgen tussen al dat groen.

Golfen voor een habbekrats bij Pay & Play

Misschien wilt u tijdens uw vakantie uw golfvaardigheid testen of verder ontwikkelen. In het gebied rond de Limfjord zijn ook Pay & Play-banen, waar u dit voor een schappelijke prijs kunt doen.

Probeer bijvoorbeeld eens de Pay & Play-baan van Borbjerg Mølle; deze baan van 9 holes heeft een totale lengte van 1,6 kilometer en biedt genoeg uitdagingen voor zowel beginners als ervaren golfers.

De golfbaan van Borbjerg Mølle, in de buurt van Holstebro, is gelegen in een mooi natuurgebied met meertjes, beekjes, petgaten en moreneheuvels, waardoor de moeilijkheidsgraad van de baan ook varieert. Voor slechts 140 kronen kunt u hier zo lang spelen als u wilt.

Breed aanbod

Wanhoop niet als u niet in een vakantiehuis in de buurt van Holstebro of Lemvig verblijft. Op andere locaties bij de Limfjord hebt u ook volop mogelijkheden om te golfen.

Probeer bijvoorbeeld Golfclub Struer, in een rustig en hooggelegen gebied, met een prachtig uitzicht op het water, een afwisselend parcours en een Pay & Play-baan.

Of wat dacht u van Golfclub Løgstør? U hebt hier overal een prachtig weids uitzicht op de Limfjord. Perfectioneer uw spel op de mooie seaside golfbaan van 18 holes of probeer de Pay & Play-baan uit, voordat u zich op de kampioensbaan begeeft.

Sluiten