Feriepartner Limfjorden

Feriepartner Limfjorden maakt deel uit van Feriepartner MOB, dat vakantiehuizen verhuurt op Funen, Ærø, Langeland en Als, in Zuid-Jutland, Midden-Jutland en Oost-Jutland en bij de Limfjord.

Feriepartner MOB is een zelfstandig verhuurbureau met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van de verhuur van vakantiehuizen. In 2016 heeft Feriepartner MOB de gazelle, een onderscheiding van Dagblad Børsen, gewonnen.

Service hoog in het vaandel

Wij hechten er zeer veel waarde aan dat we al onze huizen kennen, waardoor we u optimaal kunnen helpen bij het kiezen van uw vakantiehuis.

Betrouwbaarheid en een hoog serviceniveau staan bij ons voorop.

Ontmoet ons op ons kantoor in Middelfart

Wij zijn gevestigd in Middelfart op Funen, maar wij verhuren vakantiehuizen in een groot deel van Denemarken. Hierdoor hebben wij een zeer gevarieerd aanbod aan vakantiehuizen in regio’s met een heel eigen karakter.

Wij hebben kleine, gezellige woningen dicht bij het strand, luxe woningen met zwembad én kolossale woningen voor familiebijeenkomsten of grote feesten.

Wilt u een vakantie die een beetje anders is dan anders, dan bieden wij ook een kasteelvakantie in enkele van de mooiste kastelen van Denemarken in Zuid-Jutland, bij de Limfjord, op Funen en in Seeland.

Bij ons kunt u een avontuurlijke vakantie boeken in kasteel Egeskov (Egeskov Slot), kasteel Valdemar (Valdemars Slot), landgoed Jerstrup (Jerstrup Herregård), landgoed Hønnerup Hovgård, kasteel Lungholm (Lungholm Slot), kasteel Lerchenborg (Lerchenborg Slot), kasteel Tranekær (Tranekær Slot), kasteel Schackenborg (Schackenborg Slot), kasteel Lungholm (Lungholm Slot) e.a.

Heb je hulp nodig?
Vesterhavsgade 44, Nr. Vorupør
7700 Thisted
Telefoonnummer: +4597938022

Uw vakantiepartnerteam

Sluiten