Over Feriepartner Sverige

Huur een zomerhuis in Zweden met Feriepartner.

Feriepartner Sverige wordt ook wel 'Ferienhausvermittlung Kröger+Rehn' genoemd en is gevestigd in Hamburg in Duitsland. Het bedrijf werd in 1973 opgericht na een vakantie in Denemarken, waar het Duitse gezin Kröger een zelfgemaakt bord langs de weg had gezien. Het bord verwees naar een jonge man, genaamd Rasmussen, die zes vakantiehuisjes verhuurde en na een goed gesprek werd besloten dat de familie Kröger vanuit Hamburg zou helpen met de verhuur.

Het bedrijf begon als een echte thuisonderneming, maar bleef groeien. Toen Urlaubsring Dänemark in 1986 werd opgericht, namen wij in Hamburg de verantwoordelijkheid voor alle boekingen en het versturen van catalogussen over. Er werd nog een bedrijf overgenomen, en de droom om – samen met de verhuurders van Deense vakantiehuisjes – uit te groeien tot de grootste verhuurder van vakantiehuizen van Denemarken kwam steeds dichterbij. Als ervaren en vakkundige partner van Feriepartner Danmark helpen wij onze klanten met advies, hulp en een geweldige vakantie-ervaring als ze hun verblijf boeken via Ferienhausvermittlung Kröger+Rehn.

In 2013 nam Ferienhausvermittlung Kröger+Rehn een reisbureau over dat vakantiehuizen in Zweden aanbood, met name in de provincie Småland. Toen een van de buren in 1990 om hulp vroeg bij het verhuren van zijn vakantiehuisje, kreeg Eberhard Krieger het idee om ook andere huiseigenaren in Småland te helpen bij het verhuren van hun vakantiehuizen. Zo ontstond 'Småland Ferienhaus', een bedrijf dat na verloop van tijd wel 100 vakantiehuizen in Zuid-Zweden had.

Bij Feriepartner Sverige kennen we elk vakantiehuis en helpen we de eigenaren, die u meestal ziet als u incheckt of als de meterstanden afgelezen moeten worden. Wij helpen de Zweedse huiseigenaren, zodat ze zich thuis voelen bij de 'Feriepartner-familie' – en we helpen de Deense gasten die een vakantiehuis huren in Zuid-Zweden.

Fijne vakantie!

Sluiten