Feriepartner Blåvand

Blåvand is een van de populairste vakantiegebieden aan de westkust van Jutland met een groot aantal vakantiehuizen waar veel vraag naar is, dus er dienden zich al snel ervaren kandidaten aan om het kantoor runnen. Zo blijft Feriepartner met zijn unieke concept vertegenwoordigd in dit gebied.

Jan Brusgaard, eigenaar van Feriepartner Thy en mede-eigenaar van een aantal andere verhuurkantoren in Noord-Jutland, is de ene partner. De andere partner is Morten Høst, die de dagelijkse leiding op zich neemt. Morten Høst is geboren en getogen in de omgeving van Bork Havn, waar zijn familie al vele jaren verantwoordelijk is voor Feriepartner Bork Havn. De afgelopen jaren heeft Morten in eerste instantie ervaring opgedaan bij Feriepartner in Blokhus en daarna als kantoormanager bij Feriepartner in Tversted.

Morten verhuist begin 2017 met zijn gezin naar deze omgeving, waarbij het de bedoeling is ook een kantoor in Blåvand zelf te openen. Als u een mooi vakantiehuis hebt dat u nu al graag bij Feriepartner wilt onderbrengen, hoeft u echter niet te wachten. Onze goede collega’s van Feriepartner in Henne Strand nemen de eerste periode alle praktische zaken voor hun rekening, en we hebben het zo geregeld dat de sleutelafgiftes in Blåvand plaatsvinden.

Als u geïnteresseerd bent, kunt u voor een gesprek hierover contact met ons opnemen.

Morten Høst
E-mail: morten.hoest@feriepartner.dk
Mob.: +45 29 63 77 13

Jan Brusgaard
E-mail: jan.brusgaard@feriepartner.dk
Mob.: +45 20 30 31 35

Dit Feriepartner Team

Sluiten