Vakantiehuizen in Blokhus

Feriepartner Blokhus heeft een selectie beschikbaar in de stad 625

Zoek vakantiewoning
Feriepartner Danmark
Filter
Afstand tot het strand in meters
  • Zwembad
  • Whirlpool

Slaapkamers

Badkamer

Zoeken op Huis-ID. / Adresse

Blokhus – vakantiestad met leven, cultuur en natuur

Blokhus' kilometerslange witte zandstranden vormen ongetwijfeld het hoogtepunt van de regio. De stranden behoren tot de beste in Noord-Europa en zijn ook onderscheiden met de Europese blauwe vlag. De populaire stranden hebben dit voormalige vissersdorpje getransformeerd in een levendige vakantiestad met talrijke spannende attracties naast de stranden voor zowel natuurliefhebbers en gezinnen met kinderen als cultuurfans.

Achter de vele duinen en stranden ligt nog een overvloed aan belevenissen in de natuur. Een goede plaats om te beginnen is de Blokhus Klit-plantage waar de vreedzame natuur en de vele wilde dieren zorgen voor talrijke adembenemende vakantieavonturen. Daarnaast vind je in het gebied rond Blokhus en de naburige stad Hune talrijke weelderige en kleurrijke bossen, heidevelden en kustlandschappen die ideale bestemmingen vormen te voet, te paard of op de fiets.

Als je kinderen meeneemt op vakantie, bieden Blokhus en de omgeving voldoende mogelijkheden om het hele gezin te vermaken. Als de natuurlijke golven te koud of te groot zijn, kun je veel plezier beleven in het subtropische zwemparadijs Feriecenter Nordsøen Blokhus in de stad.

Blokhus biedt diverse mogelijkheden om je smaakpapillen te verwennen. Het centrum van de stad beschikt over een groot aantal uitstekende restaurants, dus zelfs veeleisende eters kunnen iets vinden wat aan hun wensen voldoet. Hier vind je alles, van chique restaurants tot Italiaanse pizzeria's. De meeste restaurants en cafés hebben een buitenterras, zodat je tijdens het eten kunt genieten van de zomersfeer in de stad.

Overal vind je kleine galerieën. In Hune kun je de tuin van wijlen kunstenares Anne Just bezoeken en de indrukken absorberen in bijvoorbeeld de Karnappen-galerie, waar diverse lokale kunstenaars hun werk tentoonstellen.

Blokhus is de perfecte vakantiebestemming voor strandliefhebbers die hun vakantie ook willen vullen met andere ervaringen dan strand, zon en zee.

Close

Sluiten