Kasteelvakantie in Denemarken

Print
Kasteelvakantie in Denemarken


Kasteelvakantie in Denemarken

Feriepartner biedt avontuurlijke kasteelvakantie's op Funen, in het zuiden van Jutland en Seeland.


Egeskov Kasteel

Ontdek Egeskov Kasteel in het verblijf van Graaf Michael Ahlefeldt-Laurvig Billes in de voormalige residentie Rubjerg Goden. Het landgoed is gelegen naast Egeskov Kasteel, waar u als huurder onbeperkt gratis toegang tot heeft. Bekijk het huis: M65970 voor maximaal 16 personen.


Valdemars Kasteel

Op Tåsinge, in het zuiden van Funen, ligt het prachtige Valdemars Kasteel. De 2 poort huizen zijn ingericht als 2 afzonderlijke vakantiewoningen met uitzicht op het kasteel en Svendborg. Bekijk de huizen: M68010 voor maximaal 10 personen en M68011 voor maximaal 15 personen.


Harridslevgaard Kasteel

In het prachtige Noord-Funen ligt het mooie Harrislevgaard Kasteel. Hier is de noordelijke vleugel van het kasteel speciaal ontworpen als een onafhankelijke woning. Bekijk het huis: M64402 voor maximaal 10 personen.


Lerchenborg Kasteel

5 km van Kalundborg op Seeland ligt het Lerchenborg Kasteel. Hier heeft u de mogelijkheid om te leven in een elegante omgeving in de zuidelijke vleugel van het kasteel. De vakantiewoning is ingericht voor 16 personen. Heeft u een accommodatie nodig voor meer dan 16 personen, kunt u evenuteel ook het pension en 4 kamers in het kasteel huren voor een totaal van 34 personen. Bekijken de huizen: voor 16 personen, 26 personen en 34 personen.


Tranekær Kasteel

Op Langeland, op slechts een steenworp afstand van Tranekær kasteel, ligt het verblijf , die tot voor kort was gekoppeld aan de woningen van Graaf Ahlefeldt. De boerderij wordt momenteel ingericht als vakantieverblijf voor 18 personen met 9 slaapkamers, 3 badkamers, keuken en verschillende kamers. Bekijk het huis: M67383 voor maximaal 18 personen.


Schackenborg Kasteel

Ontdek het Schackenborg Kasteel met een verblijf in de residentie die nabij het paleis ligt en is ontworpen voor 12 personen. Het interieur is deels afkomstig van het Schackenborg Kasteel. Bekijk het huis: F40700 voor maximaal 12 personen.