Noord-Funen

Print
Noord-Funen


Op Noord Funen liggen de vakantiegebieden Hasmark, Kristian Minde en Tørresø. Bekijk onze selectie van vakantiehuizen op Noord-Funen. Hier liggen vele vakantiehuizen langs de mooie kust vanaf de uitmonding van het Odense Fjord naar de havenstad Bogense. Het landschap is weids, en hier zijn een aantal van de mooiste stranden van het eiland, omringd door de kleine vakantiehuisjes, waarvan sommige aan het strand liggen. Als u ervoor kiest om hier uw vakantie te vieren, dan liggen de steden Odense en de twee charmante stadjes Bogense en Otterup nabij.

Bogense en Otterup is een bezoekje waard, deze bijzonder gezellige huizen, geplaveide straten en vele winkels. Otterup heeft een leuke winkelstraat, en in Bogense is een bijzondere sfeer op het marktplein in het prachtige oude centrum.

Ten noorden van Otterup ligt het vakantiegebied Hasmark en Tørresø, die beiden mooie stranden en onverharde wegen hebben. Op Hasmark camping kunt u terecht voor het nieuwe zwembad dat in vikingerstijl gebouwd is. Hier kunt u ook terecht voor een heerlijke pizza in de pizzeria, restaurant, spa en sauna. Wanneer u een vakantiehuis huurt dan heeft u recht op gratis toegang tot het zwembad van Hasmark.. Wilt u een stedentrip, dan kunt u het beste een van de leuke vakantieappartementen huren aan de Bogense kust, op slechts 1 km van het centrum van Bogense en direct aan de zee of huur een prachtig nieuw gebouwd luxe appartement in Bogense Vakantiepark direct aan het strand en dicht bij het Bogense zwembad en Fitness Center, waar u gratis toegang heeft. 8 km ten westen van Bogense ligt het vakantiegebied Skåstrup Strand. Hier liggen de woningen op een mooi groot perceel, meestal omgeven door een heg en aan het strand. Er zijn ook goede mogelijkheden om te zwemmen en te surfen. In dit gebied kunt u ook tijdens het visseizoen heerlijk vissen.

 

Bogense