Attracties voor kinderen

Print
Attracties voor kinderen


Funen Zuidoost-Jutland: vol leuke belevenissen voor kinderen
Waar u op deze eilanden ook uw vakantie doorbrengt, kinderattracties zijn nooit ver weg.

Fjord en Belt in Kerteminde
Dit is een unieke plek in de wereld waar je de Bruinvis ? de enige zich voortplantende walvis in Denemarken ? van zo dichtbij kan bekijken. Je kan hier ook kijken naar speelse zeehonden, spannende aquaria, onderwatertentoonstellingen en bassins met buizen met kleine visjes en krabben.Probeer ook eens te snorkelen of een boottochtje te maken.
http://www.fjord-baelt.dk/

Odense Zoo
De Odense Zoo behoort tot de mooiste tuinen van het hele land. Maak een reis door vele continenten op slechts één dag. Vertrek naar Zuid-Amerika en bekijk de doodskopapen van dichtbij. Reis van Noord- naar Zuid-Amerika en voel de tropische warmte bij de zeekoeien en de antarctische koude bij de pinguïns. Maak een wandeling door Afrika met leeuwen, chimpansees, zebra`s en een hele vogelweelde op Okavango.
www.odensezoo.dk


Het Deense speelgoedmuseum, Valdemars kasteel
Dit museum ligt in de mooie streek van Tåsinge in het zuiden van Funen. Daar bevindt zich een enorme verzameling speelgoed van wel 125 jaar oud en een grote modelspoorweg. Er zijn wisselende activiteiten voor kinderen en volwassenen en er is een speelplaats met oude spelletjes.
www.valdemarsslot.dk

Fun Park op Funen
Dit is het grootste familiepark op Funen met attracties voor elke leeftijd. Er is o.a. een racebaan met gocarts op benzine, moonauto?s en motorfietsen,rubberboten, openlucht zwemparadijzen met zwembaden en nog veel meer.
www.leisuregroup.dk

Vuurtorens ? Een cultuurhuis voor kinderen
In het centrum van Odense ligt het cultuurhuis Vuurtorens (Fyrtøjer), dat een beeld geeft van H.C. Andersens sprookjes voor kinderen en volwassenen. Voorlezen, schminken, zich verkleden. Beeld- en muziekactiviteiten, sprookjeswinkel en cafetaria.
www.fyrtoejet.com

Het hol van de leeuw
Een grote en spannende binnenspeeltuin voor kinderen tot 11 jaar. Afzonderlijke speeltuin voor de allerkleinsten. Gezellige cafetaria.
www.lovenshule.dk

Het Deense spoorwegmuseum
Het spoorwegmuseum ligt in Odense en heeft een installatie van 10.000 m2 met spelen en techniek, belevenissen, ontdekkingen en nostalgie. Kijk eens binnen in de mooiste privé salonwagon uit de geschiedenis van Denemarken of neem eens plaats op de houten banken van de wagen van derde klasse. Met modelspoorwegen, minitreinen, speelterreinen, cafetarie en winkelt.
www.jernbanemuseum.dk

Naturama
De meest recente attractie voor kinderen en volwassenen ligt in Svendborg. Moderne natuurgeschiedenis in een prachtig architectonisch kader. Veel kinderactiviteiten, cafetaria en winkel.
www.naturama.dk

Danfoss Universe
Beleef het nieuwste belevenissenpark van Denemarken met levende natuurverschijnselen, spannende techniek en leuke activiteiten. Beleef een spannende dag met het hele gezin en tracht de natuurkrachten te begrijpen. Het park ligt op Als in het zuiden van Jutland.
www.danfossuniverse.dk

 

Zomerland Zuid(Sommerland Syd)
Het grootste attractiepark van Zuid-Jutland met 83 uitdagende en spectaculaire attracties, veel plezier, hoog tempo, spanning voor jong en oud. De attracties zijn inclusief in het entreegeld.
www.sommerland-syd.dk