Vakantiehuizen op Samso

Print
Vakantiehuizen op Samso


Samsø, een parel in het Kattegat

 
Samsø en de zee rond het eiland bieden een heerlijke mix van ontspanning in een rustige omgeving, strandleven en vakantieactiviteiten!

Een vakantie op Samsø begint met een overtocht, op een paar uur rijden van de Duits-Deense grens. Een veerbootovertocht wordt zeldzaam tegenwoordig, maar hier kunt u genieten van een leuke overtocht naar de oase in het Kattegat.


Natuur, cultuur en sfeer in overvloed
Op Samsø is alles te vinden, met name natuur. Wij hebben strand, heide, bos, steile hellingen en, aan de noordkant, prachtige duinen. Dit alles ligt binnen handbereik, zowel te voet, per fiets als met de auto.

Ook qua cultuur is het aanbod breed: Samsø is voor vele kunstenaars een oase en de musea verhalen over de rijke cultuurhistorie van het eiland.


Actieve vakantie voor groot en klein
Probeer een paardrijdtocht in het fraaie landschap, speel een potje tennis of maak een tocht door het grootste labyrint ter wereld.

Op drie campings op het eiland kunt u midgetgolfen, maar ook golfen is mogelijk. Op Samsøs seaside aan de oostkust ligt een 18-holes golfbaan in een landschap dat wordt gekenmerkt door middeleeuwse kerken en de zee. Hier is iedereen welkom een balletje te slaan.


Ga eens lekker uit eten
De ligging aan zee geeft Samsø een mild klimaat, wat goede voorwaarden schept voor de productie van vele soorten groenten en fruit. C ulinaire ervaringen die u bij elke hap weer zullen herinneren aan een heerlijke vakantiebelevenis.

 

Vakantiehuizen te huur op Samsø


     


Feriepartner Samsø
Besservej 2
8305 Samsø
Tlf: +45 8659 0080

Vakantiehuizen: www.feriepartner.dk/samsoe

Vakantiehuizen