Onze aanbiedingen - vakantiehuizen in Denemarken

Print
Onze aanbiedingen - vakantiehuizen in Denemarken


Feriepartner
heeft altijd wel aantrekkelijke aanbiedingen voor u! Zoek naar aantrekkelijke aanbiedingen aan de hand van de zoekfunctie links op het scherm. Als u op deze pagina zoekt, worden alleen de vakantiehuizen met speciale aanbiedingen getoond.

Feriepartner heeft verscheidene types aanbiedingen, zodat u altijd een aanbieding vindt die perfect bij u past. Onze module met aanbiedingen zoekt steeds de goedkoopste aanbieding voor u uit – ook indien u diagonaal door de aanbiedingstypes zoekt.


Aanbieding voor 2 personen 
Veel vakantiehuizen zijn in prijs verlaagd indien het huis aan slechts 2 personen wordt verhuurd. Hier kunt u in een heerlijke omgeving bijkomen van de dagelijkse beslommeringen tegen een aantrekkelijke prijs. Huur een vakantiehuis voor 2 personen en bespaar tot maar liefst 25%.

Last-minute
Boek uw vakantie op zeer korte termijn tegen een aantrekkelijke prijs. Last-Minute aanbiedingen gelden bij een aankomstdatum binnen de komende 4 weken. Zoek en boek bij ons een last-minute vakantiehuis, en u kunt direct genieten van een heerlijke vakantie in Denemarken.

Ga naar onze website en klik op uitgebreid zoeken links van de site. Zet een vinkje bij "Zoeken naar aanbiedingen" en klik op zoek. Zo krijgt u alle vakantiehuizen die een zeer aantrekkelijke prijs hebben!

Minivakantie - midweek of lang weekend
Een minivakantie is voor iedereen die er graag even lekker tussen uit wil. Feriepartner biedt vakantiehuizen aan met 3 tot 5 overnachtingen. Een minivakantie is een kleine onderbreking van het dagelijkse leven. Zo heeft u een gezellig vakantiehuis tegen een aantrekkelijke prijs.

Voordeelvakantie
Met een voordeelvakantie kunt u genieten van een lange vakantie. Hier vindt u aantrekkelijke aanbiedingen voor vakanties van 2 weken of langer.

Alle aanbiedingen zijn natuurlijk tegen lagere prijzen en u kunt er gedurende het hele jaar door van genieten.

Let op: onder aanbiedingen wordt slechts in een beperkte selectie van de vakantiehuizen van Feriepartner gezocht. Voor een uitgebreidere selectie of een vakantie op een ander tijdstip, kunt u ons online zoeksysteem op de homepage gebruiken. 

Aanbiedingen

 • Vakantiehuis 4174, Møn, Denemarken
  Vakantiehuis: Klintholm Havn 367 EUR (406) » Lees meer
 • Vakantiehuis 233, Hvide Sande, Denemarken
  Vakantiehuis: Klegod 224 EUR (292) » Lees meer
 • Vakantiehuis 0375, Rømø, Denemarken
  Vakantiehuis: Havneby 290 EUR (358) » Lees meer
 • Vakantiehuis 819, Thy, Denemarken
  Vakantiehuis: Vorupør 258 EUR (285) » Lees meer
 • Vakantiehuis 0368, Rømø, Denemarken
  Vakantiehuis: Havneby 205 EUR (267) » Lees meer
 • Vakantiehuis 12256, Odsherred, Denemarken
  Vakantiehuis: Sjællands Odde 290 EUR (321) » Lees meer
 • Vakantiehuis 11174, Odsherred, Denemarken
  Vakantiehuis: Nykøbing Sj 428 EUR (474) » Lees meer
 • Vakantiehuis 0348, Rømø, Denemarken
  Vakantiehuis: Havneby 406 EUR (535) » Lees meer
» Meer aanbiedingen van Feriepartner