Onze aanbiedingen

Print
Onze aanbiedingen


Feriepartner
heeft altijd wel aantrekkelijke aanbiedingen voor u! Zoek naar aantrekkelijke aanbiedingen aan de hand van de zoekfunctie links op het scherm. Als u op deze pagina zoekt, worden alleen de vakantiehuizen met speciale aanbiedingen getoond.

Feriepartner heeft verscheidene types aanbiedingen, zodat u altijd een aanbieding vindt die perfect bij u past. Onze module met aanbiedingen zoekt steeds de goedkoopste aanbieding voor u uit – ook indien u diagonaal door de aanbiedingstypes zoekt.


Aanbieding voor 2 personen 
Veel vakantiehuizen zijn in prijs verlaagd indien het huis aan slechts 2 personen wordt verhuurd. Hier kunt u in een heerlijke omgeving bijkomen van de dagelijkse beslommeringen tegen een aantrekkelijke prijs. Huur een vakantiehuis voor 2 personen en bespaar tot maar liefst 25%.

Last-minute
Boek uw vakantie op zeer korte termijn tegen een aantrekkelijke prijs. Last-Minute aanbiedingen gelden bij een aankomstdatum binnen de komende 4 weken. Zoek en boek bij ons een last-minute vakantiehuis, en u kunt direct genieten van een heerlijke vakantie in Denemarken.

Ga naar onze website en klik op uitgebreid zoeken links van de site. Zet een vinkje bij "Zoeken naar aanbiedingen" en klik op zoek. Zo krijgt u alle vakantiehuizen die een zeer aantrekkelijke prijs hebben!

Minivakantie - midweek of lang weekend
Een minivakantie is voor iedereen die er graag even lekker tussen uit wil. Feriepartner biedt vakantiehuizen aan met 3 tot 5 overnachtingen. Een minivakantie is een kleine onderbreking van het dagelijkse leven. Zo heeft u een gezellig vakantiehuis tegen een aantrekkelijke prijs.

Voordeelvakantie
Met een voordeelvakantie kunt u genieten van een lange vakantie. Hier vindt u aantrekkelijke aanbiedingen voor vakanties van 2 weken of langer.

Alle aanbiedingen zijn natuurlijk tegen lagere prijzen en u kunt er gedurende het hele jaar door van genieten.

Let op: onder aanbiedingen wordt slechts in een beperkte selectie van de vakantiehuizen van Feriepartner gezocht. Voor een uitgebreidere selectie of een vakantie op een ander tijdstip, kunt u ons online zoeksysteem op de homepage gebruiken. 

Aanbiedingen

 • Vakantiehuis 153, Hvide Sande, Denemarken
  Vakantiehuis: Houvig 260 EUR (425) » Lees meer
 • Vakantiehuis 797, Blokhus, Denemarken
  Vakantiehuis: Saltum 317 EUR (515) » Lees meer
 • Vakantiehuis 190, Løkken, Denemarken
  Vakantiehuis: Grønhøj 244 EUR (300) » Lees meer
 • Vakantiehuis 290, Hvide Sande, Denemarken
  Vakantiehuis: Klegod 292 EUR (386) » Lees meer
 • Vakantiehuis 852, Thy, Denemarken
  Vakantiehuis: Stenbjerg 288 EUR (355) » Lees meer
 • Vakantiehuis 8425, Ebeltoft, Denemarken
  Vakantiehuis: Handrup Bakker/Strand 164 EUR (180) » Lees meer
 • Vakantiehuis 1565, Sømarken, Denemarken
  Vakantiehuis: Sømarken 380 EUR (503) » Lees meer
 • Vakantiehuis SL197, West-Seeland, Denemarken
  Vakantiehuis: Storebæltskysten 325 EUR (360) » Lees meer
» Meer aanbiedingen van Feriepartner