Onze aanbiedingen - vakantiehuizen in Denemarken

Print
Onze aanbiedingen - vakantiehuizen in Denemarken


Feriepartner
heeft altijd wel aantrekkelijke aanbiedingen voor u! Zoek naar aantrekkelijke aanbiedingen aan de hand van de zoekfunctie links op het scherm. Als u op deze pagina zoekt, worden alleen de vakantiehuizen met speciale aanbiedingen getoond.

Feriepartner heeft verscheidene types aanbiedingen, zodat u altijd een aanbieding vindt die perfect bij u past. Onze module met aanbiedingen zoekt steeds de goedkoopste aanbieding voor u uit – ook indien u diagonaal door de aanbiedingstypes zoekt.


Aanbieding voor 2 personen 
Veel vakantiehuizen zijn in prijs verlaagd indien het huis aan slechts 2 personen wordt verhuurd. Hier kunt u in een heerlijke omgeving bijkomen van de dagelijkse beslommeringen tegen een aantrekkelijke prijs. Huur een vakantiehuis voor 2 personen en bespaar tot maar liefst 25%.

Last-minute
Boek uw vakantie op zeer korte termijn tegen een aantrekkelijke prijs. Last-Minute aanbiedingen gelden bij een aankomstdatum binnen de komende 4 weken. Zoek en boek bij ons een last-minute vakantiehuis, en u kunt direct genieten van een heerlijke vakantie in Denemarken.

Ga naar onze website en klik op uitgebreid zoeken links van de site. Zet een vinkje bij "Zoeken naar aanbiedingen" en klik op zoek. Zo krijgt u alle vakantiehuizen die een zeer aantrekkelijke prijs hebben!

Minivakantie - midweek of lang weekend
Een minivakantie is voor iedereen die er graag even lekker tussen uit wil. Feriepartner biedt vakantiehuizen aan met 3 tot 5 overnachtingen. Een minivakantie is een kleine onderbreking van het dagelijkse leven. Zo heeft u een gezellig vakantiehuis tegen een aantrekkelijke prijs.

Voordeelvakantie
Met een voordeelvakantie kunt u genieten van een lange vakantie. Hier vindt u aantrekkelijke aanbiedingen voor vakanties van 2 weken of langer.

Alle aanbiedingen zijn natuurlijk tegen lagere prijzen en u kunt er gedurende het hele jaar door van genieten.

Let op: onder aanbiedingen wordt slechts in een beperkte selectie van de vakantiehuizen van Feriepartner gezocht. Voor een uitgebreidere selectie of een vakantie op een ander tijdstip, kunt u ons online zoeksysteem op de homepage gebruiken. 

Aanbiedingen

 • Vakantiehuis 295, Hvide Sande, Denemarken
  Vakantiehuis: Klegod 473 EUR (776) » Lees meer
 • Vakantiehuis TV-1186, Skagen, Denemarken
  Vakantiehuis: Lodskovvad 575 EUR (825) » Lees meer
 • Vakantiehuis 105, Vejlby Klit, Denemarken
  Vakantiehuis: Vejlby Klit 216 EUR (345) » Lees meer
 • Vakantiehuis M643054, Noordwest Funen, Denemarken
  Vakantiehuis: Båring Vig 325 EUR (456) » Lees meer
 • Vakantiehuis M67327, Langeland, Denemarken
  Vakantiehuis: Ristinge 249 EUR (402) » Lees meer
 • Vakantiehuis 714, Hvide Sande, Denemarken
  Vakantiehuis: Hvide Sande 320 EUR (521) » Lees meer
 • Vakantiehuis 0125, Rømø, Denemarken
  Vakantiehuis: Lakolk 481 EUR (789) » Lees meer
 • Vakantiehuis 482, Jammerbugten, Denemarken
  Vakantiehuis: Tranum Strand 206 EUR (330) » Lees meer
» Meer aanbiedingen van Feriepartner